Managed hosting door True

Lenovo verlangt loyaliteit en toewijding van resellers

 

Eerder meldde CRN al de overgang van René Hendriks van distributeur ETC naar Lenovo en per 1 september is hij daadwerkelijk bij de computerfabrikant begonnen. Als transactional business director wordt hij verantwoordelijk voor het bestaande Nederlandse kanaal.

Als kersvers onderdeel van Lenovo Nederland kan Hendriks nog niet zo heel veel zeggen over zijn huidige werkzaamheden, maar praten over zijn toekomstplannen doet hij graag. "De komende maanden draagt Chris Visser al zijn werkzaamheden aan mij over waarna hij zich gaat richten ophet vinden van nieuwe kanalen", aldus Hendriks. "Lenovo is een half jaar geleden een beleid gestart waarin het verkoopteam is uitgebreid om het kanaal beter te gaan bedienen. Met deze strategie hopen wij onze resellers beter te ondersteunen om zodoende voor ons allemaal groei te realiseren."

Uiteindelijk werkt Lenovo Nederland naar een groter en stabieler kanaal waarbij het huidige resellersbestand onder de loep wordt genomen. Hendriks: "We gaan ons focussen op hoeveel resellers we willen hebben. We zullen niet stoppen met resellers, maar we gaan wel een bepaalde groep actiever met ons laten samenwerken. Ik wil dan ook loyaliteit en toewijding van die groep resellers en uiteraard krijgen zij dat ook van ons. We gaan veranderingen doorvoeren aan ons resellerprogramma om hen zodoende meer bij Lenovo te betrekken. We hopen dan dat zij net als ons gaan uitstralen dat we kwalitatief hoogwaardige producten verkopen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2120286). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.