Managed hosting door True

Novell introduceert updates voor datacenter-beheer

 

De nieuwste versies van Novells data center management oplossingen zijn bekend gemaakt tijdens Linux World. Het gaat om updates voor ZenWorksOrchestrator en ZenWorks Virtual Machine Management.

De oplossingen zijn al wereldwijd beschikbaar. "De updates maken het mogelijk om fysieke en virtuele, heterogene omgevingen te beheren. Tegelijkertijd brengen ze de kosten van het beheer en de risicos die gepaard gaan met dynamische virtuele omgevinen omlaag", aldus Joe Wagner, senior vice president en algemeen directeur van systems en resource management bij Novell.

Voorheen waren de ZenWorksOrchestrator gebundeld, nu worden ze gescheiden van managementpakketten zoals ZenWorks Virtual Machine management. Nu is het makkelijker om te kiezen welke tool in te zetten in de datacenter en worden de implementaties meer gestroomlijnd.

Volgens Harry van den Bergh, distribution partner manager bij Novell, heeft Novell zijn partner-organisatie in het afgelopen jaar versterkt. "De vraag naar virtualisatie neemt toe en hierbij zijn nieuwe kansen voor resellers. In het afgelopen jaar communiceren we veel actiever met partners. Informatie en training is nu veel meer gekoppeld aan nieuwe specialisaties en bestaande kennis."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2080612). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.