Managed hosting door True

AM Bridge opent 25ste Apple winkel in Sittard

 

AM Bridge, reeds 13 jaar de professionele BtB Apple partij voor Zuid-Oost Nederland, opent in oktober haar deuren als 25ste Apple Premium Reseller.

De winkel, vlakbij de Markt in Sittard, wordt ingericht als Apple Premium Reseller zoals men die ook kent in bijvoorbeeld Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Haarlem enz.  In het pand aan de Limbrichterstraat 10, zullen alle Apple modellen aanwezig zijn om te vergelijken zodat de klant de juiste keuze kan maken.

De nieuwe Apple Premium Reseller, AM Bridge, is een onafhankelijke winkel die gespecialiseerd is in Apple computers, iPods en de bijbehorende software en accessoires. Daarnaast worden er Apple gecertificeerde cursussen gegeven, waarin allerlei onderdelen van de Mac aan bod komen. De nieuwe winkel biedt shoppers in Sittard de mogelijkheid om Apple"s innovatieve producten en oplossingen te ervaren en aan te schaffen in een stimulerende omgeving.

"Voor iedereen die op zoek is naar de perfecte Mac of iPod, zijn wij de ideale winkel. We bieden het complete aanbod van Macs, iPods en een ruime sortering aan accessories en tassen. Apple Premium Resellers hebben oog voor de wensen van de klant en geven professioneel, onafhankelijk advies aan consumenten en zakelijke gebruikers. Alles wat je nodig hebt, vind je op een adres", aldus Jeroen Steens van AM Bridge.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2042500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.