Managed hosting door True

'Intel stopt met whitebox server blades'

 

Intel stopt met zijn whitebox server blades en komt binnenkort met een nieuwe lijn voor zijn partners. Dit meldt de Amerikaanse CRN.

CRN Noord-Amerika heeft dit gehoord van bronnen uit de channel die nauw samenwerken met Intel. Zij hoorden het nieuws op de Intel Solution Summit, dat afgelopen maart in de Amerikaanse stad San Diego werd gehouden.
Intel maakt een einde aan server blade product lijn, onder andere de Server Compute Blade SBXD132, de Server Blade Chassis SBCE, de Gigabit Ethernet switches en andere aanverwante producten.
In plaats daarvan bouwt Intel een architectuur gebaseerd op een omheinde rack-mount. Deze heeft ruimte tot zes 1U servers die geconfigureerd kunnen worden voor dual-core, quad-core, en "many core" Xeon processoren. De 1U servers nemen tweede derde van de beschikbare ruimte in. De rest van de ruimte is vrijgemaakt voor 14 2.5-inch SAS of zes 3.5-inch SATA drives. Ook heeft het ruimte voor tien Gigabit Ethernet poorten.
Intel heeft geconfirmeerd dat het stopt met de whitebox server blades.

Link:
http://www.crn.com/white-box/200001203;jsessionid=O1ADXKAUOPD32QSNDLPCKHSCJUNN2JVN

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2031620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.