Managed hosting door True

'EDS beste it-outsourcingsbedrijf'

 

Dat blijkt althans uit het jaarlijkse grootschalige onderzoek van de Brown-Wilson Group, 'The Black Book of Outsourcing'. 20.000 gebruikers en klanten konden hun voorkeur geven.

The Black Book of Outsourcing' van de Brown-Wilson Group biedt wat veel mensen willen zien: lijstjes. 4500 outsourcingaanbieders en 300 outsourcingadviseurs werden beoordeeld door klanten en gebruikers en van de resultaten daarvan werden lijsten gemaakt. De lijst is wel erg Amerikaans-Brits-georiënteerd en kan dus niet als volledig worden beschouwd voor onze contreien.

In it-outsourcing spant EDS volgens de bevraagde gebruikers en klanten de kroon, voor Capgemini en Satyam. ACS en HP vervolledigen de top 5. Enkel voor het onderdeeltje software engineering is de top 3 helemaal anders: Symphony Services, Persistent Systems, AztechSoft.

Voor finance & accounting is Capgemini voor het derde jaar op rij de beste, gevolgd door HP en WNS Global Services. In hr-outsourcing mag ACS zich de beste noemen, Convergys en ExellerateHRO staan op 2 en 3. Business process outsourcing (BPO) heeft WNS Global Services op nummer 1, Wipro op nummer 2 en HCL BPO op nummer 3. Voor transactionele BPO is WNS ook de beste, gevolgd door Sutherland. MphasiS en EDS staan samen op plaats 3.

Als uitsmijter heeft The Black Book een top 50 van de ‘best beheerde outsourcingleverancier van 2007'. Op het hoogste schavot staan 3 bedrijven, EDS, MphasiS en ExellerateHRO. Capgemini staat op 2 en WNS Global op 3.

Bron: Datanews 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2029453). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.