Managed hosting door True

Zyxel introduceert nieuw communicatieconcept

 

Zyxel, leverancier van ip-oplossingen, heeft tijdens de finale van het EK Onder 21 in Groningen een nieuw communicatieconcept gelanceerd.

Zyxel had een aantal partners en klanten in de Euroborg in Groningen uitgenodigd voor de presentatie van het nieuwe concept en om te kijken naar de wedstrijd Nederland tegen Servië, die met 4-1 glansrijk door Oranje werd gewonnen. Daarvoor was er een diner met een spannend verhaal van gastspreker Henk de Velde, die vele malen over de wereld is gezeild en het ruim 9 maanden moest uitzingen op een schip dat was vastgevroren in Russische wateren.

‘Ontmoet de wereld' is het nieuwe concept van Zyxel in de Benelux. In de markt voor ip-netwerkoplossingen profileerde Zyxel zich tot nu vooral als leverancier van producten. Dat is echter niet de essentie, aldus Zyxel, dat vindt dat het meer kan betekenen: "Alle oplossingen van Zyxel zorgen er immers voor dat een gebruiker direct in contact kan komen met de hele wereld, en dat alles met een perfecte kwaliteit. Vandaar: Ontmoet de wereld." Het communicatieconcept moet volgens Zyxel zorgen voor een positieve lading van het merk in de Benelux.

Euroborg is een project op het gebied van wonen en werken in het centrum van de stad Groningen. Het Euroborg-stadion neemt binnen dit project een centrale positie in. Bovendien is het de thuisbasis van FC Groningen en onlangs het toneel voor onder meer de finale van het EK Onder 21. Om elke wedstrijd in het Euroborg tot een onvergetelijke belevenis te maken, moeten alle communicatiemiddelen goed op elkaar afgestemd zijn. Te denken valt aan de toegangscontrole, betalingsvoorzieningen en asp- en (draadloos) internetverkeer. Met behulp van deze laatste mogelijkheid kunnen verslaggevers en fotografen op efficiënte wijze hun wedstrijdverslagen en foto's afleveren.

Visser Communicatie uit Winsum, een partner van Zyxel, heeft in opdracht van Euroborg een hypermoderne glasvezelring onder het stadion aangelegd, waarbij gebruik wordt gemaakt van Zyxel (draadloze) netwerkapparatuur. Om de extra communicatiestromen in verband met het EK Onder 21 nog sneller en effectiever te verwerken, is op verzoek van de UEFA bovendien nog extra Zyxel-apparatuur geplaatst. De kantoren in het stadion staan overigens ook vol met Cisco ip-telefoons en HP-desktops.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2028102). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.