Managed hosting door True

BAS en Xerox sluiten distributiecontract

 

Xerox Document Supplies, onderdeel van Xerox Europe, heeft BAS Distributie aangesteld als distributeur voor de onlangs geïntroduceerde Xerox retail papierlijn en de reeds succesvolle Xerox voor HP tonercartridges.

Het Xerox retailassortiment dat door BAS Distributie gedistribueerd gaat worden omvat zowel papier voor mono- als kleurenafdruktoepassingen, alsmede een serie gekleurd papier en gecoat papier voor speciale kleurentoepassingen. Daarnaast neemt BAS Distributie de succesvolle Xerox voor HP tonercartridges in het assortiment op. Dit assortiment bestaat uit een complete reeks originele Xerox voor HP tonercartridges bestemd voor HP laserprinters. Als OEM-er garandeert Xerox met haar tonercartridges een 100% prestatie-garantie, verhoogde printkwaliteit en een significante kostenbesparing.

Martin Gomes, Business Development Executive bij Xerox, over de samenwerking met Bas Distributie: "BAS Distributie is voor ons de perfecte partner voor de distributie van ons retail assortiment. De kennis die Bas Distributie heeft van het retail- en resellerkanaal, de A-merken strategie die zij voeren en de verkoopkracht die zij inzetten om nieuwe producten pro-actief in de markt te zetten is voor ons de reden geweest om met Bas Distributie in zee te gaan."

"De samenwerking met Xerox en de opname van het retail assortiment is voor ons een duidelijke en strategische keuze." zegt Klaas de Vos, Directeur BAS Distributie Benelux. "In het verlengstuk van onze A-merken strategie sluit Xerox daar naadloos op aan. Het Xerox assortiment is voor ons een additionele assortimentverbreding en geeft onze resellers de mogelijkheid om opnieuw een A-merk én lucratief papier- en tonerassortiment aan het portfolio toe te voegen."

De officiële start van de distributie van het Xerox assortiment gaat in op 25 juni 2007 waarbij BAS Distributie, middels een Xerox incentive week met aantrekkelijke reseller acties, de aftrap verricht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2020251). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.