Managed hosting door True

Bunt Automatisering eerste partner Bull

 

Bull Nederland heeft een partnerovereenkomst gesloten met Bunt Automatisering in Kesteren.

Bunt, een ICT-dienstverlener met een sterke focus op het MKB, is één van de belangrijkste Value Added Resellers die Bull optekent sinds het in januari startte met zijn indirecte kanaal. Volgens de overeenkomst gaat Bunt de infrastructuuroplossingen van Bull verkopen. De samenwerking wordt al direct concreet. Bunt en Bull sloten samen hun eerste deal met een groothandel, waaraan een compleet nieuwe infrastructuur wordt geleverd. Bull's nieuwe indirecte beleid is erop gericht partners te vinden waarmee nieuwe initiatieven in de markt gezet worden.

Partnermanager Jeroen van der Lugt: "Ik ben erg blij met deze eerste overeenkomst. Sinds mijn start bij Bull als partnermanager krijg ik veel goede reacties uit de markt. Voor mij een teken dat dit nieuwe indirecte beleid wordt gewaardeerd. En dan ook nog eens snel beloond met een officiële samenwerking. Bunt Automatisering is een partij met veel potentie. Naast de hardwareoplossingen van Bull heeft Bunt ook interesse in services, zoals het nieuwe Utility Based Computing-concept van Bull."

"Als ICT-dienstverlener voor het MKB werken we met veel leveranciers samen. We zien Bull als internationaal sterke partij, met veel aandacht voor lokale aanbieders. Voor ons een partner met veel toegevoegde waarde. Zij zijn namelijk niet afhankelijk van één product. Bull kan totaaloplossingen leveren en heeft daarnaast alle kennis ervan in huis", aldus Johan Knuivers, directeur van Bunt Automatisering.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2012532). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.