Managed hosting door True

Adaptec en Intel leveren gezamenlijk RAID-oplossingen

 

Adaptec, leverancier van storageoplossingen, breidt zijn samenwerkingsverband met Intel verder uit.

Beide bedrijven gaan gezamenlijk geavanceerde hardware- en software-RAID-oplossingen leveren. Als onderdeel van de hernieuwde overeenkomst - die ook een licentieovereenkomst omvat - gaan Adaptec en Intel RAID-producten aan grote OEM-klanten leveren. Daarnaast zijn ze van plan om te gaan samenwerken aan de ontwikkeling, marketing, ondersteuning en innovatie van andere nieuwe RAID-oplossingen.

Het samenwerkingsverband combineert het Intel IOP 34x Storage Processor-portfolio met drie Adaptec-technologieën. Het Intel-portfolio biedt multiprotocol ondersteuning en geavanceerde databescherming voor een groot aantal platforms. Adaptec levert zijn Unified Serial-architecture die zowel Serial ATA- als Serial Attached SCSI-diskdrives (SATA/SAS) ondersteunt. Daarnaast profiteren gezamenlijke klanten van de ARC RAID-stack en StorLib Management API (application programming interface) van Adaptec.

"Intel en Adaptec hebben een gemeenschappelijke doelstelling: het leveren van innovatieve storageoplossingen op basis van hardware- en software-RAID-technologie, die geavanceerde functies voor databescherming bieden", zegt Sundi Sundaresh, President en ceo van Adaptec. "Door samen te werken met Intel, kunnen we oem-klanten helpen om nieuwe markten te betreden."

"De combinatie tussen de krachtige RADI-softwarestack van Adaptec en de IOP Storage Processor-producten van Intel biedt oem's concurrerende oplossingen. Zij kunnen hun klanten geavanceerde databescherming bieden", zegt Mike Wall, algemeen directeur Storage van de Intel Server Platforms Group.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2008784). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.