Managed hosting door True

Capital A neemt rfid-expert Mieloo & Alexander over

 

fintech

Capital A, het voormalige ABN Amro Participaties, heeft een meerderheidsbelang verworven in Mieloo & Alexander Business Integrators. Dit bedrijf uit Hoofddorp ontwerpt, realiseert en beheert track & trace- en voorraadmanagementoplossingen gebaseerd op rfid en IoT-technologie. Met de nieuwe eigenaar annex kapitaalverschaffer aan boord wil het bedrijf internationaal verder groeien.

Mieloo & Alexander is in 2000 opgericht door Joseph Owusu en Sander Merkx en telt circa dertig medewerkers. Het bedrijf heeft klanten in Nederland, België en Duitsland en zegt in toenemende mate betrokken te zijn bij internationale projecten in bijvoorbeeld in de VS, Canada en Azië.

De oprichters zijn met hulp van Marktlink Fusies en Overnames op zoek gegaan naar een investeerder om mee te bouwen aan de verdere groei en internationalisering van de onderneming. Het tweetal blijft aandeelhouder en leiding geven aan de onderneming.

Mieloo & Alexander richt zich van oudsher vooral op productie, logistiek en (pakket)post, maar ziet sinds 2016 een forse groei ontstaan in de modebranche en kledingindustrie, waar de adoptie van rfid-technologie sterk in opkomst is.

   

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2007127). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.