Managed hosting door True

VMware lanceert programma voor hosting providers

 

VMware kondigt de lancering van het VMware Service Provider Program (VSPP)aan.

VMware kondigt de lancering van het VMware Service Provider Program (VSPP)aan. Dit programma is specifiek gericht op hosting providers, en stelt hen in staat een 'virtual infrastructure as a service'-aanbod op de markt te brengen.

Het VSPP omvat een nieuw licentiemodel, dat de VMware Infrastructure suite voor hosting providers beschikbaar maakt per maand en per virtuele machine. Zo kunnen hosting providers hun eigen 'virtual infrastructure as a service'-aanbod op maat ontwikkelen en zodoende capaciteit van virtuele machines aan eindklanten 'verhuren'.

Ook voor eindklanten heeft dit model specifieke voordelen in vergelijking met traditionele hosting, dat soms de nodige flexibiliteit ontbeert. Met VSPP, kunnen service providers hen namelijk een vorm van 'utility computing services' aanbieden, waardoor ze bijvoorbeeld onmiddellijk capaciteit kunnen toevoegen of terugdraaien. Ook op het gebied van beschikbaarheid, is dit model sterker dan traditionele hosted services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2004189). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.