Managed hosting door True

Ultimum versterkt positie als Red Hat-partner

 

Met de toetreding deze maand van de 32ste gecertificeerde RedHat professional bij Ultimum in Almere, verstevigt de onderneming haar positie als Red Hat advanced partner in de Benelux nog verder.

De beschikbare know-how binnen Ultimum is zo omvangrijk dat ook bekende en veelal grotere consultancyhuizen regelmatig een beroep doen op de professionals van Ultimum." We zijn er best trots op dat er geen ander automatiseringshuis is, dat zoveel deskundigheid en ervaring met de RedHat distributie van Linux in huis heeft als wij", bevestigt directeur Ricardo Soto Escamilla. De klantenportfolio van Ultimum bevat dan ook organisaties als Marktplaats, Shell, ING Bank, IlseMedia, Fortis Bank, Winterthur, TPG Post, Belastingdienst en vele anderen. De ervaring van Ultimum beperkt zich logischerwijs niet tot de Linux distributie van RedHat. Er is ook veel deskundigheid op het gebied van XEN, de virtualisatie software van RedHat, Jboss (middleware om bijv. databases aan elkaar te koppelen) en GFS (Global File System) dat dataopslag efficiënter en dus goedkoper maakt.
"Toen ik mijn Red Hat-opleiding achter de rug had, was het voor mij duidelijk dat Ultimum een uitstekende plek was om mijn carrière te vervolgen", vertelt Gabriël Kenter uit Diemen. Kenter is de 32ste gecertificeerde RedHat consultant die medio mei in dienst is getreden bij Ultimum. "Dit bedrijf is om een aantal redenen interessant. Daarbij zijn de aansprekende klanten en de mogelijkheden om ook op andere terreinen door te groeien voor mij de belangrijkste", aldus Kenter.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2002685). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.