Managed hosting door True

IT Local versterkt positie met twee acquisities

 

IT Local, leverancier en beheerder van IT- en datacommunicatiesystemen, heeft twee bedrijven overgenomen op het gebied van IT-beheer en detachering.

Het betreft IT-detacheringsbedrijf Nuevitas uit Hilversum en Konings Automatisering uit Nijmegen. Deze acquisities passen uitstekend in de bedrijfsstrategie van IT Local om de marktpositie verder te versterken en eind 2008 volledige landelijke dekking te realiseren.

"De overnames van beide bedrijven dragen bij aan een verdere schaalvergroting van IT Local, qua dienstverlening en ook wat betreft personele bezetting", aldus Peter de Gans, directeur bij IT Local. "Zo is Konings Automatisering ook actief met het beheer van computernetwerken. En met de acquisitie van Nuevitas zijn wij verzekerd van een continue instroom van gekwalificeerd personeel."

Konings Automatisering is sinds 1999, voornamelijk binnen het MKB, actief op gebied van installatie en beheer van netwerken. Met Nuevitas, opgericht in 2005, werkte IT Local al samen aan diverse grote projecten. Nuevitas zal als zelfstandige organisatie blijven bestaan. Konings Automatisering wordt geïntegreerd in IT Local.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2001190). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.