Managed hosting door True

Twinfield datingsite voor accountants en MKB-ers

 

Twinfield, speler in online administraties, heeft 15 mei tijdens haar goed bezochte accountancydag bekend gemaakt dat binnenkort de datingsite voor MKB-ers en accountants live gaat.

Deze website is in het leven geroepen omdat ondernemers een duidelijk signaal geven graag contact te willen leggen met accountants die gecertificeerd zijn voor Twinfield, maar ook specifieke kennis hebben van hun branche of in hun regio kantoor houden. Door middel van diverse voorkeursprofielen zullen MKB-ers met één druk op de knop een overzichtelijke lijst van geschikte accountantskantoren ontvangen.

Twinfield heeft de datingsite uitvoerig getest in Engeland. Uit dit pilot-project bleek dat de nieuwe dienst resulteerde in groot enthousiasme en betrokkenheid van accountants, en dus verwacht Twinfield dat het in Nederland ook een succes zal worden. De datingsite voor MKB-ers en accountants is onderdeel van een groter project dat Twinfield tijdens haar klantendag presenteerde. De aandacht voor MKB-ers, voor wie boekhouden geen kerntaak is, strekt zich ook uit tot de nieuwe tool die Twinfield zal lanceren: de Twinfield Wizard. Door middel van een lijst van vragen en antwoorden helpt Twinfield ondernemers op weg met hun administratieve taken.

André Kwakernaat, directeur en mede-oprichter van Twinfield: "Na zeven jaar actief te zijn in deze branche hebben we een indrukwekkende partnerlijst van grote accountantsketens, maar ook veel kleine kantoren die zich bij ons hebben aangesloten. De klant kan dus een ruime keuze maken. Accountants die een uitgebreide kennis van Twinfield hebben, zijn vaak ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zoals onderwijs, medische sector, de agrarische sector of retail. Dat zij over deze know-how beschikken komt niet altijd even goed uit de verf. Dat is jammer, want eindgebruikers zoeken juist deze kennis voor hun beslissingproces wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe accountant. Vandaar dat we proberen de partijen bij elkaar te brengen. Voor ons is het weinig moeite, maar voor onze klanten en accountants een groot plezier en het levert hen veel profijt op."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1980384). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.