Managed hosting door True

Canon consolideert 'solutions portfolio'

 

In haar hoedanigheid van leverancier van totaaloplossingen voor de zakelijke markt lanceert Canon Nederland het Canon Workflow Program.

Dit programma ondersteunt volgens Canon organisaties bij het toepassen van de juiste oplossingen met als doel de omzet te verhogen en businessgroei te stimuleren. Hiermee beschikken klanten van Canon over een totaalpakket van samenhangende diensten en oplossingen die zij volledig op hun specifieke behoeftes kunnen toesnijden, aldus Canon.

Het Workflow Program is onderdeel van Canon's strategie voor Professional Solutions. Dit is een portfolio dat een breed aanbod omvat van pan-Europese oplossingen en diensten, evenals nieuwe programma's en (strategische) allianties. Het programma is gericht op de ondersteuning en verbetering van workflow-processen bij professionele printbedrijven en omvat oplossingen voor kleurmanagement, productie-workflow en variabele datamarkten. Canons Solutions Business Consultants bieden hierbij professionele ondersteuning en advisering. Het programma heeft tot doel vanaf de eerste zakelijke gesprekken op maat gesneden diensten en advisering te leveren, zodat klanten ervan verzekerd zijn dat zij de juiste software, diensten en ondersteuning krijgen.

"Hoewel deze markt snel groeit, blijkt uit onderzoek dat bedrijven nog steeds hindernissen moeten overwinnen, voordat zij beslissen over de implementatie van een nieuwe workflow-oplossing. Met name de  kosten en de rentabiliteit van de oplossing spelen hierbij een doorslaggevende rol[1]", licht Mark Lawn, Solutions Manager Professional Print van Canon Europa, toe. "Ons programma is erop gericht deze barrières te slechten en klanten op te leiden, te adviseren en te ondersteunen bij het optimaal benutten van een workflow-oplossing."

Als onderdeel van het Workflow Program biedt Canon professionele ondersteuning en begeleiding op maat om ervoor te zorgen dat klanten de oplossing optimaal benutten. Een voorbeeld hiervan is het geven van strategisch advies over het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en services op het gebied van installatie, training en onderhoud.

Het portfolio van Canon en haar partners breidt zich snel uit en biedt oplossingen die aan uiteenlopende behoeften tegemoetkomen, zoals Digital Store Front van EFI voor productie-workflow, PlanetPress van Objective Lune voor variabele data en Eye ONE voor kleurmanagement van X-Rite. Canon zelf biedt de volgende software: uniFLOW Output Manager dat recent van NT-Ware is overgenomen en iW Prepress Manager en iW Print Job Manager voor het voorbereiden van printopdrachten en de coördinatie van de productie.

"Workflow is een vraagstuk waarmee steeds meer Europese printbedrijven worden geconfronteerd. Zeker in de huidige uiterst competitieve markt is de tijd rijp om ons Workflow-programma te lanceren en daarmee bedrijven te verzekeren van het meest hoogwaardige advies, de juiste ondersteuning en de beste oplossing voor hun bedrijfsbehoeften."

Het Canon Workflow Program is in heel Europa verkrijgbaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1978453). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.