Managed hosting door True

B+P Solutions wint wereldwijde IBM Business Partner-award

 

Afgelopen maandag heeft B+P Solutions van IBM een Beacon Award in ontvangst mogen nemen.

Afgelopen maandag heeft B+P Solutions van IBM een Beacon Award in ontvangst mogen nemen. De in Driebergen gevestigde IBM-partner kreeg de award op voordracht van Epson Europe, dat door B+P Solutions is geholpen bij een ERP-migratietraject.

Tijdens IBM’s PartnerWorld in Las Vegas zijn afgelopen maandag de Beacon Awards uitgereikt. Klanten uit de hele wereld hadden de gelegenheid om IBM Business Partners voor te dragen voor deze prijs. De jury, die bestond uit journalisten, analisten en IBM-executives, heeft uit de duizenden inzendingen in één van de categorieën een Nederlandse Business Partner als winnaar uitgeroepen: B+P Solutions uit Driebergen.
B+P Solutions is de winnaar geworden in de categorie ‘The best IBM pSeries On Demand Solution’. Epson Europe heeft B+P Solutions voorgedragen omdat zij zeer succesvol zijn geweest in hun ERP-migratietraject. De nieuwe IBM server- en storage-infrastructuur heeft voor Epson geresulteerd in onder andere een aanzienlijke toename in de verwerkingssnelheid, een daling van de jaarlijkse exploitatiekosten met ruim 30 procent en een hoge beschikbaarheid van de ERP-infrastructuur.
In 2001 en 2002 won B+T een Nederlandse IBM-award. Rob van de Velde, managing director van B+P: 'Maar dit is van een heel andere orde. Marketingtechnisch is dit geweldig. Het is natuurlijk prachtig als je je klanten kunt vertellen dat je als eerste Ned. Bedrijf zo’n prijs gewonnen hebt. Dat helpt enorm bij het binnenhalen.'

Partner
IBM Nederland is zelf erg te spreken over B+P Solutions. ‘Het is een zeer toegewijde Premier Business Partner van IBM. Zij beschikken over genoeg gedegen kennis om ook maatwerk te kunnen leveren in complexe projecten met behulp van een breed scala aan oplossingen. De belangrijkste aandachtsgebieden zijn serverconsolidatie, ERP-infrastructuren, applicatie-integratie, netwerken en security. B+P Solutions is voor IBM Nederland één van de strategische Business Partners,’ zo stelt IBM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/197558). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.