Managed hosting door True

Radware neemt Covelight Systems over

 

Radware, wereldwijd leverancier van leveringsoplossingen voor web- en netwerkapplicaties over IP, presenteert samen met de acquisitie van Covelight Systems haar 'Business-Smart Network'-strategie.

Covelight Systems' Inflight is toegevoegd aan Radware's uitgebreide applicatie-suite APSolute. Hierdoor kunnen bedrijven gemakkelijk de ‘business-event-intelligence' in real-time zichtbaar maken op het netwerk, iets dat tot nu toe een moeizaam proces was. Doordat er te allen tijde toegang is tot deze data kunnen bedrijven hun zakelijke processen optimaliseren, nieuwe producten en diensten aanbieden aan klanten en een halt toeroepen aan identiteitdiefstallen en online-fraudegedrag zonder vertraging van de processen. Radware verwerft Covelight Systems in een all-cash transactie ter waarde van 16 miljoen dollar, deels gebaseerd op prestatie. De voltooiing van de transactie is onderhevig aan standaard regelgeving.

Radware's introductie van ‘business-smart networking' betekent een strategische stap voorbij de traditionele benadering naar een aanpak waarbij klanten hun netwerk ‘bedrijfsbewust' kunnen maken. Radware's applicatielevering is in de afgelopen maanden deze richting op gegaan en koppelt nu zijn application-smart APSolute architectuur met Inflights' real-time transactiefunctionaliteit. Zo wordt vroeg inzicht in business events ingebed in het gebruikersverkeer. De informatie wordt onmiddellijk bruikbaar, zonder tijdrovende processen of dure applicatie-integratieprojecten. Deze unieke aanpak stelt datacenters in staat om hun infrastructuur te koppelen aan zakelijke behoeften.

"De ‘Application Delivery Controller' (ADC) is het belangrijkste datacenter-onderdeel als het gaat om het toevoegen van diensten aan interactieve applicaties. Integratie van business-event-monitoring en het begrijpen van specifieke transacties is een logische evolutie van het ADC-platform", zegt Mark Fabbi, vice-president - Distinguished Analyst bij Gartner Inc. "Bedrijven kunnen profiteren van nieuwe mogelijkheden zoals transactieverzekeringen, real-time business intelligence en fraudeopsporing."

Veel bedrijven verplaatsen hun zakelijke processen naar het web of zijn bezig met service-oriented architectures (SOA), business proces management (BPM) of business activity monitoring (BAM). Ook moeten zij voldoen aan een waslijst van interne en externe regelgeving zoals Service Level Agreements (SLA's), Control Objectives for Information en related Technology (COBIT), Sarbanes-Oxley (SOX), Health Insurance Portability en Accountability Act (HIPPA), Basel II, Payment Card Industry (PCI) standaard en HSPD-12. Gebruiksklare, real-time data is dus cruciaal.

"Deze acquisitie illustreert de evolutie van onze visie van application-smart naar business-smart networking. Dit positioneert Radware op de voorgrond van een belangrijke industriële trend", zegt Roy Zisapel, chief executive officer bij Radware. "Onze missie is altijd al geweest om de netwerken van onze klanten intelligenter te maken waardoor zij meer business uit hun datatransacties kunnen halen en daarmee ook uit hun investeringen in de IT-infrastructuur. De toevoeging van het Inflight-platform, dat ons portfolio aanzienlijk verrijkt, versnelt deze strategie. Zo onderscheiden we ons van andere leveranciers op het gebied van leveringsapplicaties.

"We zijn blij dat wij ons kunnen aansluiten bij een bedrijf dat gespecialiseerd is op dit gebied, zodat we de markt een unieke oplossing kunnen bieden", zegt Spencer Snedecor, CEO van Covelight Systems. "Onze gecombineerde kracht biedt een nieuwe standaard voor snelle zakelijke processen. Dit is van groot belang voor bedrijven om concurrentievoordeel te behalen, zeker wanneer de markt constant verandert."

Radware stelt Inflight beschikbaar als een integraal component van zijn leveringsoplossingen voor netwerkapplicaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1971566). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.