Managed hosting door True

Nieuwe Sony Clié handheld PEG-TH55

 

Sony’s nieuwe PEG-TH55 combineert Bluetooth, IEEE802.11b, een camera, spraakopnames, een nieuwe scheduler en een scherm met hoge resolutie.

Sony zegt met de lancering van de CLIÉ PEG-TH55 'een nieuwe sprong voorwaarts te maken in de evolutie van de handheld digitale organizer'. De TH55 is gehuld in een nieuwe, slanke en uit één deel bestaande behuizing die is voorzien van een afneembare en doorzichtige flip cover. De TH55 weegt 185 gram.

Zowel de spraakopnamefunctie als de geïntegreerde 310k-camera (VGA) kan met behulp van de knoppen aan de zijkant van de behuizing worden geactiveerd. Zo kunnen gebruikers rechtstreeks voice memo’s inspreken of een ‘visual memo’ maken om aan een document of een grafiek toe te voegen. Naast spraakopnames ondersteunt de TH55 ook decompressie van zowel MP3- als ATRAC3-bestanden: zo kan hij gemakkelijk worden ingezet als een muziekspeler met optionele stereo hoofdtelefoon. 

De TH55 ondersteunt zowel de IEEE802.11b-standaard voor draadloze netwerken als Bluetooth. Dankzij 802.11b is draadloze toegang tot het internet, e-mail en gegevenssynchronisatie nu allemaal mogelijk, evenals synchronisatie met van Bluetooth voorziene notebooks en gegevensuitwisseling met andere handhelds en gsm’s.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/197018). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.