Managed hosting door True

Adobe neemt Scene7 over

 

Adobe Systems kondigt aan een overeenkomst te hebben getekend voor de overname van Scene7, een technologische innovator die realtime rijke media diensten levert.

In het kader van uitbreiding van de eigen creatieve technologieën zal Adobe deze interactieve publicatiediensten aanbieden en verder uitbouwen.

Naar verwachting zullen de meeste werknemers van Scene7 mee gaan naar Adobe. Chief Executive Officer Doug Mack zal de functie van vice president Creative Solutions Services bij Adobe gaan vervullen.

"Scene7 heeft goed werk verricht met de ontwikkeling van een systeem dat het online leveren van zeer hoogwaardig beeldmateriaal en dynamische toepassingen ondersteunt", zegt John Loiacono, senior voice president of Creative Solutions bij Adobe. "Deze overname zal Adobe helpen een stevige internet-infrastructuur op te bouwen, het bestaande klantenbestand van Scene7 uit te breiden en de online beschikbaarheid van technologieën te versnellen."

Bedrijven en organisaties hebben Scene7 gekozen vanwege de productie en beschikbaarheid van rijke media-ervaringen zoals zoomfuncties, dynamische vergrotingen/verkleiningen, personaliseringen en interactieve productcatalogi. Scene7 klanten zijn onder andere Sears, Macy's, Levi Strauss & Co., Zillow.com, Anthropologie, OTTO UK, Lands' End en QVC. Meer informatie is beschikbaar op www.scene7.com

"Adobe is het aangewezen bedrijf om de ontwikkeling en wereldwijde distributie van onze rijke media-oplossingen te versnellen", zegt Doug Mack, CEO van Scene7. "Onze gezamenlijke klanten, partners en werknemers halen strategisch voordeel uit de integratie met Adobe-producten, bekendheid van Scene7-oplossingen en uitbreiding van Adobe's portfolio."

Scene7 is gevestigd in Novato, Californië. Bij de overname zijn de gangbare overnamevoorwaarden van toepassing. Verwacht wordt dat de overname eind mei rond is. Naar verwachting zal de overname van Scene7 geen materiële impact hebben op de winst van Adobe in fiscaal jaar 2007. De overnamevoorwaarden worden niet vrijgegeven. Meer informatie is te vinden op www.adobe.com/go/scene7_faq

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1965559). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.