Managed hosting door True

'Linksys verandert kanaalprogramma'

 

Het Amerikaanse CRN bericht dat Linksys zijn partnerprogramma's gaat veranderen. Een woordvoerder van Linksys in Nederland wil zich daar echter nog niet over uitlaten.

Volgens CRN.com lanceren Cisco en Linksys zowel gezamenlijk als Linksys individueel later dit jaar een volledig omgebouwd mkb-kanaalprogramma. "Ik kan hier nog niets over zeggen. Te zijner tijd zullen we hier over berichten", zegt Mike Duin, woordvoerder van Linksys in Nederland.

Een vernieuwd Linksys mkb-programma en een nog geheimgehouden programma dat samen met Cisco is opgesteld zouden tijdens een evenement dat gepland staat op 5 en 6 juni gelanceerd worden. Het nieuwe Linksys-kanaalprogramma zou in het laatste kwartaal internationaal geïntroduceerd worden.

Linksys werkt in Nederland met distributeurs Ingram Micro, Tech Data en Actebis. Ronald Schapendonk van Tech Data is nog niet op de hoogte van een nieuw programma. Het valt hem wel op dat Linksys de laatste tijd veel nieuwe mkb-producten heeft gelanceerd. "Duidelijk is dat Linksys zijn aandacht voor het mkb verstevigt."

Denis Wassenaar van IP-One, een voice-reseller uit Lisse, is tevreden over Linksys' aandacht voor partners tot nu toe. "Wij zijn eigenlijk van het begin af aan al met Linksys in Nederland bezig. Er was in het begin weinig informatie beschikbaar, maar dat gaat nu goed. Linksys communiceert nu veel meer met zijn partners."

Volgens CRN.com wil Linksys met een nieuw partnerprogramma meer nadruk leggen op toegevoegde waarde in plaats van op volume. Solution providers worden binnen deze strategie meer naar investering en prestatie beloond. Verder wil het bedrijf meer partnerspecialisaties bevorderen en de marketingondersteuning opvoeren door het generen van leads en marktontwikkelingsfondsen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1963756). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.