Managed hosting door True

Cisco: Ook in MKB is netwerk essentieel

 

Volgens Cisco Systems zijn in het MKB betrouwbaarheid, veiligheid en flexibitliteit de belangrijkste eisen waaraan een netwerk moet voldoen.

Cisco Systems maakte vandaag de resultaten van haar kwalitatieve Europese onderzoek naar ICT-behoeften in het MKB bekend. Het onderzoek geeft meer inzicht in de drijfveren en behoeften van de MKB-branche. Zo blijkt onder meer dat veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid de belangrijkste criteria zijn die de Nederlandse ondernemer aan een netwerk stelt.

Uit het onderzoek komt verder naar voren dat ondernemers met name kijken naar mogelijkheden om rendement te verbeteren en omzet te laten stijgen om zo in te kunnen spelen op economische veranderingen en concurrentievoordeel te behalen. Dit betekent dat niet alleen groeien in bedrijfsgrootte, maar zeker ook in productiviteit en efficiency cruciaal is. Ook blijkt er behoefte aan overzicht en duidelijkheid wat betreft de toegevoegde waarde die netwerkoplossingen opleveren voor een ondernemer.

De grootste moeilijkheid voor de ondernemer is is volgens het onderzoek dat hij niet weet welke technologie nodig is voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, niet weet hoe de technologie te implementeren en niet de juiste mensen in dienst heeft om dit te doen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/195057). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.