Managed hosting door True

Cisco en Microsoft gezamenlijk naar het MKB

 

Cisco Systems en Microsoft maakten deze week plannen bekend om samen producten te ontwikkelen voor het MKB. Dat meldt het Amerikaanse CRN.

Cisco heeft met Microsoft een model ontwikkeld dat in april beschikbaar wordt voor gekwalificeerde partners. Hierdoor wordt het gemakkelijker voor dienstverleners om samengestelde installaties van Microsoft- en Cisco-producten te implementeren. De leveranciers gaan onder meer de 831 Broadband Router van Cisco koppelen met Microsoft Small Business Server 2003 Standard Edition. Het nieuwe productaanbod zal via het verkoopkanaal van beide bedrijven in de markt gezet worden. ‘We proberen de drempel te verlagen voor kleinere bedrijven die de hoogwaardige technologie van onze bedrijven willen inzetten,’ vertelde Peter Alexander, vice president van de wereldwijde commerciële marktdivisie van Cisco tijdens de Cisco Partner Summit in Honolulu.
De bedrijven integreren bovendien Cisco’s CallManager en CallManager Express IP communicatiesoftware in het CRM-aanbod van Microsoft. De nieuwe integratie geeft kanaalpartners een manier op IP-telefonie te positioneren als een hoogwaardige applicatie, zegt Gia McNutt, CEO van dienstverlener Special Order Systems, tegen CRN. ‘CRM is geweldig, maar zonder telefonie-integratie ontbreekt er iets.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/194500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.