Managed hosting door True

Ingram Micro gelauwerd door Cisco

 

Distributeur Ingram Micro heeft van Cisco awards ontvangen.

Ingram Micro, distributeur van technologieproducten en -diensten, is door Cisco uitgeroepen tot Distributie Partner van het Jaar 2006 voor zowel Nederland als de gehele Benelux. Deze prestigieuze award werd toegekend tijdens het jaarlijkse partnerdiner van Cisco, dat 28 maart jongstleden plaatsvond. Bovendien heeft Ingram Micro Inc. tijdens het jaarlijkse Cisco Partner Event in Las Vegas de European Markets Theatre Partner of the Year titel van Cisco ontvangen..

Marcel Elberse, Business Unit Manager Networking bij Ingram Micro: "We zijn erg trots op het feit dat we deze awards hebben gewonnen. Ingram Micro heeft zijn organisatie aangepast om de reseller nog beter en sneller van advies te voorzien in zijn behoefte naar SMB-oplossingen. Dit werpt nu zijn vruchten af. Hiermee hebben we een prima basis om verder te groeien met Cisco binnen het SMB-kanaal."

René Oskam, Directeur Channels bij Cisco: "Ingram Micro is terecht Cisco's Distributie Partner van het Jaar geworden. Het afgelopen jaar is een keerpunt geweest in onze samenwerking. Om te beginnen heeft Ingram Micro zeer goede verkoopresultaten laten zien in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verwierf Ingram Micro een groot aantal SMB Select resellers, 100 in totaal. Goed voor een zeer gezonde groei van 59% op jaarbasis. Ook heeft Ingram Micro de focus sterk gericht op het leveren van nieuwe of 'advanced' technologieën, resulterend in een overall groei van 50%. We feliciteren Ingram Micro dan ook met deze prijs die een grote prestatie markeert."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1937342). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.