Managed hosting door True

Reggefiber neemt Telecom Utrecht over van Eneco

 

Reggefiber neemt Telecom Utrecht NV over. Op 29 maart 2007 zijn de aandelen door Eneco Energie, de moedermaatschappij van Telecom Utrecht, overgedragen aan Reggefiber.

De overname past binnen de strategie van Reggefiber om zijn positie op de markt van glasvezelnetwerken in Nederland verder te verstevigen. Het glasvezelnetwerk van Telecom Utrecht is een waardevolle aanvulling op het bestaande glasvezelnetwerk van Reggefiber.

Telecom Utrecht is landelijk actief en beheert glasvezelnetwerken voor zowel (middel)grote bedrijven als gemeenten. De overeenkomst betreft de overname van de gehele onderneming inclusief het glasvezelnetwerk, met een lengte van 1100 kilometer, in de regio's Utrecht, Eindhoven en Heerlen. Reggefiber neemt ook de medewerkers van Telecom Utrecht over. De ondernemingsraad van Eneco heeft een positief advies uitgebracht over de overname.

Joost Goderie, lid van het directieteam van Reggefiber: "We zijn blij dat we de overname zo snel hebben kunnen afronden. We verheugen ons te starten met de integratie van beide organisaties en onze propositie naar onze klanten te versterken."

Goderie ziet de overname als een goede aanvulling op de huidige producten- en dienstenportfolio. "Onze organisaties vullen elkaar goed aan. Door deze overname worden de stedenringen in onze backbone nog fijnmaziger. Daarnaast biedt Telecom Utrecht aanvullende transportdiensten die ons netwerk meerwaarde geven."
"Voor onze klanten en medewerkers is deze overname goed nieuws", stelt Wim Smit, interim directeur van Telecom Utrecht. "Ons netwerk gaat deel uitmaken van een glasvezelbedrijf met een uitstekende reputatie. Reggefiber anticipeert als geen ander op de behoeften van haar klanten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1926635). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.