Managed hosting door True

Productlancering Adobe Creative Suite 3

 

Adobe heeft zijn nieuwste productsuite gelanceerd, Creative Suite 3.

Creative Suite 3 is het resultaat van de integratie van Adobe en het door Adobe overgenomen Macromedia. De softwaresuite, beschikbaar in zes smaken, moet ontwikkelaars en ontwerpers het uiterste bieden voor de creatieve productie voor print, online, mobiel of video, of de synergie tussen al deze media. Bruce Chizen, ceo van Adobe, noemt het niet voor niets de "grootste launch in Adobe's 25-jarig bestaan". Zes nieuwe pakketten dus, maar ook upgrades van de 13 op zichzelf staande toepassingen waaruit de pakketten zijn opgebouwd, waaronder ook Photoshop en Dreamweaver. Alleen de Creative Suite 3 Master Collection combineert alle nieuwe producten in één box, inclusief de nieuwe Photoshop Extended. Daarmee mikt Adobe voor het eerst op de industrie, de onderzoeks- en architectenwereld.

Elk product en elke suite werkt met Windows XP, Vista en met Intel-gebaseerde Mac OS X-systemen. Ze zullen druppelsgewijs in de komende maanden op de markt komen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1924123). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.