Managed hosting door True

McDOS officieel distributeur van Wacom Pen Tablets

 

McDOS is voor de Benelux officieel distributeur geworden van de Pen Tablets van Wacom.

Met het portfolio van Wacom speelt McDOS niet alleen in op ontwikkelingen, zoals ergonomie, maar ook op de nieuwe mogelijkheden die Microsoft Windows Vista biedt. Vista introduceert nu ook intelligente handschriftherkenning als een natuurlijke aanvulling op invoeren met een toetsenbord.

Nicola De Giorgi, area sales manager bij Wacom: "Wacom heeft de laatste jaren een sterke positie opgebouwd in het grafische kanaal, maar in het pc-resellerkanaal liggen voor ons nog vele kansen. Gezien de sterke positie van McDOS in het pc-resellerkanaal in combinatie met haar sterke communicatiekracht, zijn we ervan overtuigd dat we met McDOS de juiste keuze hebben gemaakt."

Marthijn Orlemans, inkoop- en productmanager bij McDOS over Wacom: "Ik verwacht veel van de combinatie Wacom en Windows Vista. De nieuwe features in Vista, zoals handschriftherkenning zullen de gebruiksmogelijkheden en toepassingen van pentabletten alleen maar toe doen nemen. We realiseren ons dat het bevorderlijk voor de verkoop is als je de producten ziet en er even kort mee kan experimenteren. Daarom zullen we samen met Wacom ook flink uitpakken op ons Dealer Event op 31 mei om onze resellers te overtuigen van dit geweldige product."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1905099). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.