Managed hosting door True

Microsoft start Saas On-Ramp programma

 

Microsoft is onlangs gestart met het Saas On-Ramp programma. Hierin kunnen isv's en andere partners, die software as a service (SaaS) aan hun klanten willen aanbieden, hun oplossing samen met Microsoft in de markt zetten.

De isv's (independent software vendors) en andere partners worden volgens Microsoft beter geholpen om de SaaS applicaties kosteneffectief en sneller in de markt te zetten. De isv's en partners van Microsoft moeten hierbij gebruik maken van het Microsoft Services Provider Licensing Agreement programma (SPLA). De partners kunnen hierbij voor een jaar speciale korting krijgen op het gebruik van het platform Windows en de database SQL server.

Microsoft zegt met het SaaS On-Ramp programma in te spelen in de groeimarkt die SaaS heet. Volgens markonderzoeksbureau IDC is deze markt in 2009 goed voor 10,7 miljard dollar. Microsoft wil met dit partnerprogramma isv's helpen om hun oplossingen sneller naar de markt te brengen.

Meer informatie:
www.microsoft.com/serviceproviders/programs/saasonramp.mspx

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1902656). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.