Managed hosting door True

Cisco en Digacom showen mkb voordelen ip-netwerken

 

Van 27 tot en met 29 maart laten Digacom en Cisco ondernemers uit het mkb zien welke voordelen zij kunnen halen uit ip-netwerken.

Digacom is tijdens De Week van de Ondernemer, een mkb-evenement dat plaatsvindt in het Beatrix Theater en de Jaarbeurs Utrecht, aanwezig op de stand van Cisco. Klanten kunnen hier alles te weten komen over de mogelijkheden van ip-netwerken, zoals voice-over-ip (VoIP) en ip-bewaking.

De zakelijke mogelijkheden van ip-netwerken voor het mkb zijn tot nu toe vaak onderbelicht gebleven. Digacom gaat hierin - samen met Cisco - verandering brengen. Digacom is SMB Select-partner van Cisco, een kwalificatie die wordt toegekend aan Cisco-partners met specifieke expertise voor ondernemingen uit het mkb.

Op de stand worden onder andere demonstraties gegeven van VoIP-telefonie met behulp van Cisco Unified Communications Manager Express (voorheen bekend als Cisco Call Manager Express) en oplossingen voor ip-bewaking. Hierbij wordt real-time camerabewaking gecombineerd met communicatie via VoIP, waarmee vele praktische nieuwe mogelijkheden ontstaan. Geïnteresseerde klanten kunnen op de stand ook diverse checks uitvoeren voor hun onderneming, zoals de Smart Business Check. Deze check bestaat uit een aantal vragen voor de ondernemer. Na het beantwoorden van de vragen ontvangt deze een compleet persoonlijk rapport over de wijze waarop technologie kan helpen de verschillende uitdagingen aan te gaan.

Cisco is Platina Sponsor van De Week van de Ondernemer. Het is voor het eerst dat op de stand van de netwerkleverancier ook partners aanwezig zijn.

Voor meer informatie over De Week van de Ondernemer: www.weekvandeondernemer.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1898360). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.