Managed hosting door True

Freecom en Avenues samen in Europese joint venture

 

De Freecom Holding heeft samen met de leverancier van computeraccessoires Avenues USA een joint venture onder de naam Avenues Europe opgericht. Avenues Europe bezit voor heel Europa het exclusieve recht om computertassen- en toebehoren van het Zwitserse merk Wenger/Swissgear op de markt te brengen.

Het merk Wenger heeft een lange traditie en staat wereldwijd bekend als fabrikant van het beroemde Zwitserse kwaliteitszakmes. Onder eigen naam en met het lifestyle-logo Swissgear maakt Wenger eveneens notebooktassen- en rugzakken met, net als het zakmes, een combinatie tussen kwaliteit, functionaliteit en design.

Met de joint venture spelen Freecom en Avenues USA in op de stijgende vraag naar degelijke computeraccessoires in Europa. "Omdat computergebruikers steeds vaker onderweg zijn, heeft de apparatuur een betere bescherming nodig", aldus Axel Lucassen, vice president marketing & sales van de Freecom Holding. "Met de mobiele geheugenoplossingen van Freecom zijn gegevens waar dan ook ter wereld veilig opgeslagen en de uitrusting van Wenger/Swissgear beschemd deze nog eens extra. Wat dat betreft staat onze joint venture dus volledig in het teken van gegevensbescherming."

Bescherming is precies wat de Wenger/Swissgear-collectie biedt. Speciaal gevoerde veiligheidsvakken zorgen dat 14 tot 17 inch notebooks tegen een stootje kunnen. Ook is er ruimte voor een groot aantal accessoires en zelfs voor een flinke ordner. Bijzonder handig zijn het apart vakje voor een iPod, de geïntegreerde drankenkoeler en een organizer met plaats voor een mobieltje, een extra harde schijf, pennen, een usb-stick en veel meer.

De collectie bestaat uit notebooktassen, back bags en wheeled cases. Speciaal voor de moderne (zaken)vrouw is een trendy notebookschoudertas ontworpen met verrassend kleurrijke binnenkant. Alle tassen uit de collectie zijn vanaf heden verkrijgbaar via www.swissgear.nl en www.freecom.nl en worden standaard geleverd met levenslange garantie. Verkoopadviesprijzen variëren vanaf 60 euro (notebooktas) tot 169 euro (wheeled case) inclusief BTW.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1894950). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.