Managed hosting door True

Crane evenement IP Office Next Generation afgerond

 

Ons IP Office Next Generation evenement van 1 maart 2007 was succesvol, aldus Arno Beker, sales manager van Crane Telecommunications. "De opkomst was groot, we hadden goede sprekers en veel nieuwe informatie."

Avaya lanceerde onlangs de nieuwe IP500. De IP500 is een vooruitstrevend product. Het is compact en flexibel en ondersteunt telefonie, voice messaging en een complete klanten service bundel tegen een aantrekkelijke prijs speciaal voor midden- en kleinbedrijf. Door de nieuwe licentie structuur kan men gemakkelijk uitbreiden tot een compleet systeem met alle mogelijkheden die men tot de beschikking heeft in de software versie 4.0.

Crane Telecommunications organiseerde op donderdagmiddag 1 maart jongstleden een IP Office Next Generation evenement rondom de nieuwe releases. ‘In samenwerking met onze partner Avaya zijn we erin geslaagd een informatieve middag te organiseren,' zegt Arno Beker. Het evenement vond plaats tussen 14:00 uur en 19:00 uur in Hotel Conferentie Centrum Zonheuvel in Doorn. ‘Middels verschillende presentaties over de nieuwe features van IP500, IP Office 4.0 en SIP, gevolgd door een uitgebreide demonstratie hebben we onze business partners op een succesvolle manier op de hoogte kunnen brengen van de nieuwe releases', aldus Arno Beker.

Workshops
Naast het evenement op 1 maart heeft Crane Telecommunications een zestal workshops georganiseerd voor business partners. Enkele workshops hebben inmiddels plaats gevonden, de overige worden de komende maand gehouden in het Crane kantoor in Barendrecht.

De IP500 is beschikbaar in twee varianten: de "Standard Edition" voor de markt tot 30 systeem poorten en de "Professional Edition" wat een licentie upgrade is van de Standard Edition en kan worden ingezet boven de 30 poorten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1893070). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.