Managed hosting door True

VMware zoekt partners voor het mkb

 

VMware, leverancier van virtualisatiesoftware, is op zoek naar een twintigtal partners om de oplossingen in het mkb te verkopen.

De nieuwe partners kunnen een virtualisatiepakket van VMware verkopen aan mkb-bedrijven die al gebruik maken van de gratis VMware Server. Het nieuwe pakket stelt bedrijven in staat hun virtuele infrastructuur op eenvoudige en kostenefficiënte wijze te beheren. Het pakket omvat VirtualCenter for VMware Server met ondersteuning door VMware op ondernemingsniveau. Michael Hillewaert, regional manager van VMware Benelux, vertelt: "Partners kunnen met dit nieuwe pakket van VMware virtualisatietoepassingen uitvoeren bij bijkantoren en kleine filialen van grote bedrijven. Deze kleine bedrijven gebruiken niet de VMware ESX Server, maar kunnen wel het pakket VirtualCenter for VMware Server gebruiken. Ik zoek daarom voor de Nederlandse markt een twintigtal partners die dit pakket in het mkb willen afzetten. Ik denk aan partners die bijvoorbeeld HP- en IBM-servers verkopen. Ook zoeken we partners die veel ervaring hebben in consultancy."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1892842). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Channel Concepts is als SAP B1 distributeur geinteresseerd om als distributie partner circa 20 partners te selecteren te adviseren en te beleveren.

Wat een nobel streven Bart! :-) Loopt het een beetje daar?
Groeten,
Pieter

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.