Managed hosting door True

Dirk Muntendam van Benq naar Kyocera Mita

 

Nu Kyocera Mita Nederland officieel bekend heeft gemaakt dat Etienne Hendriks de nieuwe Nederlandse baas wordt, blijkt de kersverse general manager de afgelopen maanden al wat organisatorische aanpassingen en uitbreidingen te hebben gedaan. De bekendste nieuwe aanwinst kwam van Benq; Dirk Muntendam zal als senior partner account manager het ict-kanaal van Kyocera Mita verder gaan ontwikkelen.

Muntendam werd vooral in het Nederlandse ict-kanaal bekend toen hij als product business manager bij Fujitsu Siemens werkte. "Dirk Muntendam is heel erg enthousiast over zijn nieuwe baan bij ons", zegt Etienne Hendriks, vanaf 1 april de nieuwe general manager van Kyocera Mita Nederland. "Per 1 maart is hij officieel gestart, maar op eigen initiatief is hij in zijn vrije tijd al eerder begonnen met werken. Muntendam gaat zich bezighouden met het verder ontwikkelen van het ict-kanaal."

Naast Muntendam is Patrick Pietjouw aangesteld als partner account manager. Hij komt van Ricoh Nederland en gaat zich bij Kyocera Mita vooral richten op de resellers in het zuiden van Nederland. Ook heeft Kyocera Mita Nederland de marketingafdeling versterkt door Esther de Bruijn als marketing- en communicatiemanager aan te stellen en inmiddels is er op dezelfde afdeling ook een extra software product manager in dienst getreden. Tot slot heeft de fabrikant ook een extra pre-sales consultant aangesteld die zich als software engineer gaat bezighouden met de klantbehoeften.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1891067). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.