Managed hosting door True

TerraTec versterkt positie in Nederland

 

TerraTec, fabrikant van geluidskaarten uit Duitsland, versterkt haar netwerk in Nederland. Hiervoor gaat TerraTec in zee met twee distributeurs.

Door de snelle groei die het Duitse TerraTec de afgelopen jaren meemaakte in Europa is er de noodzaak om het huidige distributiemodel uit te breiden en te versterken. "Nu wij ook een breder productportfolio voor beide voornaamste computer platformen aanbieden, moet dit natuurlijk ook ondersteund worden door een krachtig en stabiel distributienetwerk", zegt Bart Wekx, Key Account Manager bij TerraTec. "Met onze twee nieuwe distributiepartners: Dertech International en MACplus / Five4U, ben ik ervan overtuigd dat wij dit stabiele maar brede netwerk in handen hebben met een zeer duidelijke marktfocus!"
Dertech International, een zeer gedreven distributeur in computertechnologie en telecommunicatie producten, is al sinds enige tijd een belangrijke referentie in deze sector. De sleutel voor hun succes ligt in de kwaliteitsservice, die zij hun klanten bieden, samen met een juiste productkeuze formule. Vanaf 1 maart 2007 verdeelt Dertech ook TerraTec-producten in de Nederlandse markt.
MACplus / Five4U is dé distributiepartner voor alle accessoires, software en randapparatuur voor Apple producten in de Benelux. TerraTec richt zich meer dan ooit naar de MAC-gebruiker met haar digitale en analoge TV-oplossingen (zoals met de recent gelanceerde Cinergy T Express) en de geluids- video- en streaming media (zoals de Noxon iRadio internetradio). Deze producten zijn een belangrijke aanvulling op hun huidige assortiment.
"Sinds de introductie van ons zeer breed aanbod Cinergy tv oplossingen voor beide platformen, het vrij komen van digitale tv via de ether en de sterke opkomst van internetradio, willen wij een duidelijk signaal geven dat TerraTec in 2007 op meerdere markten thuis is en hierin een marktleidende positie inneemt. Wij kijken alvast uit naar de intensieve samenwerking met Dertech en MACplus / Five4U voor de distributie van al onze innovatieve oplossingen voor zowel het Windowsplatform als het MAC-platform in de Nederlandse markt!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1886896). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.