Managed hosting door True

Global 360 intensiveert samenwerking met Microsoft

 

Global 360, leverancier van business process management- (BPM) en optimalisatie van bedrijfsprocessen, maakt bekend intensiever te gaan samenwerken met Microsoft om bedrijfsprocessen verder te kunnen optimaliseren.

Daarvoor neemt het bedrijf deel aan de Microsoft Business Process Alliance en wordt G360 Enterprise BPM Suite NX in vergaande mate geïntegreerd met Microsoft's nieuwe generatie bedrijfsapplicaties. De Business Process Alliance bestaat uit een groep ISV-partners die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en leveren van innovatieve BPM-oplossingen op het Microsoft-platform.

Als organisaties onderling afhankelijke processen van verschillende bedrijfsonderdelen beter op elkaar willen afstemmen, hebben zij behoefte aan een geïntegreerde BPM-oplossing. Door te integreren met de nieuwste generatie Microsoft applicaties, zoals BizTalk Server, Office Sharepoint Server, InfoPath, Office 2007 en SQL-server, zijn procesinefficiënties sneller op te lossen en is BPM eenvoudiger organisatiebreed toegankelijk te maken. Daardoor kan men samenwerkende mensen op het juiste moment toegang bieden tot de juiste informatie, om sneller te kunnen inspelen op klantvragen en continu veranderende marktomstandigheden.

Als eerste resultaat van de intensievere samenwerking met Microsoft verwacht Global 360 in mei de uitgebreide ondersteuning voor Office 2007 af te ronden. Als lid van de Business Process Alliance werkt het bedrijf aan een vergaande integratie met Microsoft BizTalk Server, om de bedrijfs-processen in beide oplossingen onderling acties en informatie te kunnen laten uitwisselen. Global 360 maakte tevens bekend het integreren met de Microsoft applicaties te baseren op het .NET Framework 3.0 en de Windows Workflow Foundation.

Volgens Forrester onderscheidt Global 360 zich in de markt met het á la carte aanbieden van oplossingsuites. "Behalve dat alle producten .NET gebaseerd zijn, bieden ze sterke performancemanagement, tekstanalyse, document- en messagingfunctionaliteit voor de procesmodellen. Klanten die een Microsoft-gebaseerde oplossing zoeken met een uitstekende marktpositie, moeten zeker naar Global 360 kijken. De Global 360 producten zijn vooral geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar een documentintensieve BPM-oplossing, met een sterke focus op proces-prestaties en resultaatmanagement en een á la carte prijsstelling"*.

Als Gold Certified Partner werkt Global 360 al jaren samen met Microsoft om de eigen software voor BPM en procesoptimalisatie te optimaliseren. Naarmate het gebruik van Microsoft's applicaties toeneemt, komt Global 360 in een steeds sterkere positie om met de oplossingen voor BPM en procesoptimalisatie klanten te helpen bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Als lid van het Microsoft ISV Royalty program voegt Global 360 voor gebruikers belangrijke waarde toe aan de nieuwste Microsoft oplossingen.

"Microsoft's partners bouwen indrukwekkende oplossingen bovenop onze nieuwste technologieën", zegt Allison Watson, corporate vice president, Worldwide Partner Group van Microsoft. "Zij zijn een belangrijke schakel om klanten meer toegevoegde waarde te kunnen bieden en complexe vraagstukken in hun research en kernactiviteiten op te lossen. Door nauw samen te werken met Global 360, zijn wij in staat om de wijze waarop mensen samenwerken steeds verder te verbeteren en invulling te geven aan de vraag naar intuïtieve software". "Microsoft's Business Process Alliance is erop gericht om de toepassing van technieken voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen te stimuleren en laagdrempelig toegankelijk te maken", vertelt Burley Kawasaki, group product manager in de Connected System Division van Microsoft.

"Door te integreren met Microsoft's nieuwste bedrijfsapplicaties kunnen wij geavanceerdere oplossingen voor BPM en procesoptimalisatie leveren", zegt Michael Crosno, president en CEO van Global 360. "Als marktleidende leverancier van .NET gebaseerde BPM-oplossingen, bieden wij organisaties de mogelijkheid om pro-actief te anticiperen op veranderende markt- of bedrijfsomstandigheden. Als lid van Microsoft's Business Process Alliance kunnen wij sneller en zichtbaarder de benodigde integraties ontwikkelen, die klanten helpen om op basis van real-time informatie processen te managen en te optimaliseren. Global 360 heeft de missie om in nauwe samenwerking met Microsoft de beste oplossingen voor het managen en optimaliseren van bedrijfsprocessen te blijven leveren".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1885701). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.