Managed hosting door True

Bell Micro distributeur complete NetApp-portfolio

 

Bell Micro, distributeur op het gebied van storage, servers, software en services, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Network Appliance BV (NetApp).

Als VIP Distributeur gaat Bell Micro het complete NetApp-portfolio van storage-oplossingen distribueren in Nederland. Volgens de overeenkomst zet Bell Micro een aparte businessunit op voor alle NetApp-activiteiten. De combinatie van de huidige storage-kennis van de Bell Micro-professionals en de volledige focus van dit speciale team garandeert optimale ondersteuning van de resellers. De Bell Micro NetApp-divisie biedt ondersteuning en services op gebieden als (pre)sales, services en marketing. Bovendien richt Bell Micro een NetApp-democenter in. Huib Klaassens, Bell Micro Country Manager Nederland, zegt over de nieuwe distributieovereenkomst: "Het complete aanbod storageoplossingen van NetApp vormt een zeer goede aanvulling op ons bestaande portfolio. Het feit dat we inmiddels de VIP-status bereikt hebben, onderstreept dat we als organisatie sterk geïnvesteerd hebben in onze organisatie en technische kennis. Dat biedt een stabiele basis om onze positie in de Nederlandse markt weer verder te versterken."

Theo van Teylingen, Director Network Appliance Nederland, laat weten dat NetApp verheugd is over de samenwerking met Bell Micro. "Het is fantastisch om Bell Micro te verwelkomen als VIP-partner", aldus Van Teylingen. "Samenwerking met deze partners is voor het realiseren van onze ambities van groot belang. Bell Micro heeft vooral indruk gemaakt op ons vanwege zijn focus op ons vakgebied, de indrukwekkende lijst van partners en de toegevoegde waarde in zijn distributieaanpak."

Bell Micro is als Gold Partner dit jaar vertegenwoordigd op het jaarlijkse NetApp Innovation Event. Het evenement vindt plaats op 29 maart 2007 in de Passenger Terminal Amsterdam. Het thema dit jaar is 'Comfort in het Datacentrum'. Voor meer informatie: www.netapp-innovation.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1882174). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.