Managed hosting door True

Dexton en MySQL werken samen

 

Dexton, totaaloplosser op het gebied van relatiemanagementsystemen, en MySQL, leverancier van high performance database producten hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

De samenwerking houdt in dat Dexton bij al haar applicaties standaard een MySQL database meelevert. Hierdoor kan Dexton haar klanten een totaaloplossing op het gebied van relatiemanagement aanbieden. Jos Halkus, ceo van Dexton, vindt de samenwerking een logische stap:"Dexton is en blijft multi- database, maar wij hebben altijd aangegeven dat wij een totaaloplossing leveren. Daar hoort een database bij. Met MySQL server bieden wij onze klanten bovendien kwaliteit en flexibiliteit, twee kernbegrippen voor Dexton. " Olivier Beutels, country sales manager van MySQL AB, zegt het volgende over de samenwerking: MySQL is altijd toekomstgericht geweest. Vandaar dat wij ons dan ook graag liëren aan de applicaties van de toekomst, zoals die van Dexton. Daar zit de vooruitgang, daar zit de groei."

Dexton levert MySQL Server vanaf 1 februari standaard bij al haar applicaties. Kijk voor meer informatie op www.dexton.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1876829). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.