Managed hosting door True

Wilco van Bezooijen naar Nashuatec

 

Wilco van Bezooijen, voormalig directeur van Kyocera Mita nederland, gaat niet naar pc-leverancier Lenovo maar naar printerleverancier Nashuatec.

Dit is bekend gemaakt in een brief aan de zakelijke relaties van Kyocera Mita. Daar staat in: "Zoals eerder bekend gemaakt is zal Wilco van Bezooijen Kyocera Mita Nederland per 1 februari 2007 verlaten. Afgelopen vrijdag heeft Van Bezooijen ons officieel laten weten zijn loopbaan bij Nashuatec voort te zetten. Het zal duidelijk zijn dat Kyocera Mita Nederland overvallen en verrast werd door deze mededeling. We vertrouwen er echter op dat het vertrek van Van Bezooijen voor onze relatie geen gevolgen zal hebben. Zo kunt u van ons de service en dienstverlening blijven verwachten die u gewend bent. Samen met u zullen we de ingezette weg naar de nummer 1 positie blijven volgen. Zoals al eerder door ons gemeld werd zijn we druk bezig om een definitieve oplossing voor de opvolging van Van Bezooijen te vinden. In afwachting van de benoeming van een opvolger voor Van Bezooijen is Andy van der Meijs tijdelijk aangesteld."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1845903). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.