Managed hosting door True

Software-unit HP komt met nieuwe bi-unit

 

HP heeft binnen de software-organisatie een derde unit ingericht: de Business Information Optimization-unit, onder andere om ondernemingen te helpen met beter beheer van bedrijfskritische informatie. De nieuwe unit zal bestaan uit twee groepen - bi en informatie management - en zal gebruikmaken van software vanuit de gehele HP-organisatie.

De bi-groep overziet ondermeer HP Neoview, een op standaarden gebaseerde data warehouse-oplossing op enterpriseniveau. HP is in oktober van 2006 begonnen met het leveren van HP Neoview aan een select aantal klanten en Neoview speelt tevens een centrale rol in HP's interne it-transformatie.

De groep wordt verder ondersteund met de onlangs door HP overgenomen Knightsbridge Solutions Holdings. HP heeft Ben Barnes, met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van bi, aangenomen als vice president en general manager van de bi groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1836961). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.