Managed hosting door True

Distributieovereenkomst Copaco en Kyocera Mita

 

Copaco Nederland en Kyocera Mita hebben een overeenkomst voor de distributie van de imaging- en printing-producten van Kyocera Mita. Copaco Nederland neemt het complete productportfolio op in zijn assortiment. Kyocera Mita is producent van digitale kopieerapparaten, printers, multifunctionele producten en software oplossingen.

"Ons kenniscentrum op het gebied van imaging- en printing-producten in combinatie met het uitstekende productportfolio van Kyocera Mita legt de basis voor een succesvolle samenwerking", aldus Sacha Wingers, business manager bij Copaco Nederland. "Afgelopen jaren heeft Copaco Nederland veel expertise opgebouwd op het gebied van high end imaging en printing oplossingen. De kennis die we hebben opgedaan, kunnen we met Kyocera Mita nu omzetten in oplossingen die meerwaarde bieden voor het dealerkanaal. Copaco Nederland kan hierbij optreden als full service distributeur."

Marcel van Goozen, manager channel development & distribution bij Kyocera Mita Nederland: "Wij zijn verheugd dat Copaco ons nu vertegenwoordigt in de Nederlandse markt. De vraag naar professionele document solutions wordt steeds groter. Copaco heeft een unieke structuur door per merk met gespecialiseerde teams te werken. Disciplines als sales, marketing, product management en inkoop zijn hier in één entiteit vertegenwoordigd. Hierdoor hebben zij veel focus, deskundigheid, kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om invulling van documenten vraagstukken. Copaco zal ons ondersteunen om ons marktaandeel in Nederland verder uit te breiden in nieuwe en bestaande verticale markten. Zij zijn in staat om hoogwaardige services te leveren aan onze partners."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1827411). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.