Managed hosting door True

Formex vertegenwoordigt Chester Creek toetsenborden

 

Formex ICT wordt voor Nederland distributeur van toetsenborden die door Chester Creek Technology speciaal voor kinderen en visueel en motorisch gehandicapten ontwikkeld zijn.

Het toetsenbord voor kinderen (Kinderboard) heeft de standaardmaat van een toetsenbord, alleen met gekleurde en extra grote toetsen. Daarmee is dit toetsenbord ook geschikt voor visueel en motorisch gehandicapte mensen. De toetsenbordindeling is gelijk aan die van een normaal toetsenbord en daarmee wordt de overgang naar een gewoon toetsenbord makkelijker gemaakt. Het toetsenbord is licht, door toepassing van de allerlaatste membraantechnologie, maar toch robuust. Het toetsenbord wordt via USB met de pc verbonden en bevat ook zelf twee USB-aansluitingen.

Een tweede toetsenbord, het Visionboard, heeft speciale zeer goed zichtbare zwarte letters en nummers op een witte ondergrond. De extra grote toetsen vergemakkelijken het gebruik voor hen die moeite hebben met het typen. Verder is het Visionboard uitgerust met dezelfde mogelijkheden als het Kinderboard.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1814332). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.