Managed hosting door True

Copaco tekent distributiecontract met Ricoh

 

Vanaf 1 januari 2007 is Copaco Nederland distributeur van Ricoh producten, hiervoor is een contract getekend met Ricoh Nederland.

Ricoh is als producent van kantoorapparatuur de Europese marktleider. Ricoh producten staan bekend om hun innovatieve karakter, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. "Voor Ricoh betekent de samenwerking met Copaco Nederland een verdere uitbreiding van onze distributiestrategie. Doorslaggevend was de snelle levering en ondersteuning die Copaco Nederland haar resellers biedt, dit is bij ‘fast moving' producten als de nieuwe Ricoh GelSprintersTM een must", aldus Frank Bannon, Commercieel Directeur Ricoh Nederland. Huub Aerts, Business Manager Ricoh team van Copaco Nederland: "In de afgelopen jaren heeft Copaco Nederland een gedegen Printing en Imaging portfolio opgebouwd. Daardoor is er niet alleen het breed portfolio van entry level tot en met high end printeroplossingen, maar nog belangrijker is dat de kennis binnen in-, verkoop en productmanagement erg hoog is. Op het huidige Printing en Imaging assortiment van Copaco Nederland zijn Ricoh producten een goede aanvulling."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1812732). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.