Managed hosting door True

Directiewisseling Capgemini Nederland

 

Met ingang van 1 januari 2007 wordt Henk Vermaas de nieuwe directievoorzitter van Capgemini Nederland,

Hij volgt Peter Barbier op, die verantwoordelijk wordt voor de Technology Services in de regio Continental Europe en Asia Pacific. Peter Barbier wordt vanaf 1 januari 2007 verantwoordelijk voor Technology Services van de strategische business unit Continental Europe en Asia Pacific van de Capgemini Group. Hij wordt Chief Operating Officer van de regio en tevens plaatsvervangend CEO. Deze regio bestaat uit Nederland, België, Centraal & Oost Europa, Scandinavië, Italië en Asia Pacific. De heer Barbier (56 jaar) werkt sinds 1984 voor Capgemini en heeft verschillende managementfuncties bekleed, de laatste drie jaar als directievoorzitter van Capgemini Nederland.
Henk Vermaas zal leiding geven aan Technology Services van Capgemini Nederland. Als directievoorzitter van Capgemini Nederland B.V. zal hij tevens leiding geven aan het management committee in Nederland waarin ook Consulting Services en Outsourcing Services vertegenwoordigd zijn. De heer Vermaas is sinds 1987 werkzaam bij Capgemini in verschillende functies, onder meer op het gebied van Outsourcing en in de branches industrie en sociale zekerheid. In de afgelopen twee jaar was hij als Chief Financial Officer verantwoordelijk voor de regio Noord Europa en Asia Pacific. Henk Vermaas (51 jaar) heeft civiele techniek en bedrijfseconomie gestudeerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1808970). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.