Managed hosting door True

Nederlandse fabrikant levert pc met gewenste kleur

 

Cenio, een Nederlandse computerfabrikant, levert nu computers in een door de klant zelf gekozen kleur.

peciaal voor bedrijven worden Cenio computers geleverd in bedrijfskleuren en voorzien van een bedrijfslogo. Het logo zit verwerkt in de computer en is geen achteraf geplakte sticker. Dit is niet alleen erg mooi maar het maakt een Cenio computer ook minder interessant voor diefstal. Samen met de Cenio designers creëert de klant de gewenste uitstraling van een computer. Ook bepaalt de klant zelf de technische configuratie zodat Cenio computers eenvoudig te integreren zijn in bestaande netwerken en systemen. Met de Cenio computers maken bedrijven reclame voor het eigen merk in plaats van voor een computermerk. Ze vergroten de zichtbaarheid van het bedrijf, merk en medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan account- en salesmanagers die een notebook gebruiken bij verkoopgesprekken. Er is geen enkele reden om genoegen te nemen met een storende grijze kast als er ook een computer in de eigen bedrijfskleuren kan staan. Winkels, hotels en reisbureaus kiezen nu voor beeldschermen passend bij de rest van hun inrichting. Cenio computers zorgen voor een consistente uitstraling in interieur en omgeving.
Consumenten bepalen zelf welke kleur computer het beste past bij hun levenstijl of omgeving. Zij kiezen uit de door Cenio geselecteerde trendkleuren of geven een eigen kleur op. Dit gaat eenvoudig door middel van een kleurcode (Pantone/RAL/NCS). De consument kan ook een voorbeeld opsturen zoals een stukje stof of een magazineknipsel. Consumenten stemmen de kleur van hun computer af op bijvoorbeeld het interieur of interesse. Zo worden er media centers besteld in de kleur van een keuken, schilderij of zitbank. Ook wordt er gekozen voor bekende autokleuren zoals Ferrari rood.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1806984). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.