Managed hosting door True

SAP reikt voor tiende keer op rij Partner Awards uit

 

SAP Nederland heeft voor de tiende keer de SAP Partner Awards uitgereikt. Deze onderscheidingen gaan jaarlijks naar partners die uitzonderlijk presteren in de categorieën: Hoogste klanttevredenheid, Sales teaming, Certificeringsgraad, TCO, Meest succesvolle mySAP All-in-One reseller en Innovatie.

Atos Origin kreeg dit jaar liefst twee prijzen op de onderdelen ‘Sales Teaming' en ‘Innovatie'. De award voor de 'Hoogste klanttevredenheid' ging dit jaar naar Zanders & Partners. De overige awards werden uitgereikt aan Aepex (Certificeringsgraad), HP (TCO) en Ctac (Meest succesvolle mySAP All-in-One reseller).
"Ons ecosysteem van partners levert een aanzienlijke bijdrage aan ons succes", aldus Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances van SAP Nederland. "De afgelopen jaren hebben we hieraan veel aandacht besteed en die strategie blijven we volgen. Met deze jaarlijkse awards laten we zien dat we de inzet van onze partners op deze gebieden zeer waarderen. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de winnaars van de awards, maar voor álle partners binnen ons ecosysteem."
De SAP Partner Awards 2006 zijn uitgereikt aan de volgende partners:
ICT-dienstverlener Atos Origin ontving dit jaar twee awards. De award voor ‘Innovatie' wonnen zij met het project ‘Digitaal Verantwoording Systeem in NetWeaver', dat werd gerealiseerd voor het Ministerie van SZW. Hierdoor kan de minister van Sociale Zaken op kwartaalbasis geïnformeerd worden over de status van de uitkeringsgerechtigden door de burgemeesters. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van SAP Interactive Forms, de oplossing die documenten onder andere voorziet van een digitale handtekening. De award voor ‘Sales teaming' verdiende Atos Origin door het meest concrete resultaat te leveren voor wat betreft het aantal orders en leads.
Zanders & Partners, specialist op het gebied van Treasury- en Finance-oplossingen, kreeg de award voor 'Hoogste Score Klanttevredenheid'. SAP Nederland laat jaarlijks een onderzoek uitvoeren naar de tevredenheid van klanten over de business partners door het onafhankelijke onderzoeksbureau Heliview. Daarbij wordt gevraagd naar aspecten als inlevingsvermogen en deskundigheid van de consultants, op tijd leveren, begrip van de bedrijfsprocessen en de prijs-kwaliteitverhouding. De SAP-partners wisten met een 7,5 de gemiddelde tevredenheid van klanten in 2006 te handhaven op het hoge niveau dat vorig jaar werd bereikt.
Ctac was dit jaar de 'Meest Succesvolle mySAP All-in-One Reseller'. Ctac ontving deze award vanwege zijn uitstekende prestaties in de MKB-markt. De partners in deze categorie werden niet alleen beoordeeld op het aantal deals dat ze sloten, ook hun branche-expertise en de klanttevredenheid speelden een voorname rol.
De 'Best Gecertificeerde Partner' award ging naar Aepex. Deze award is bedoeld voor partners die verhoudingsgewijs veel aandacht gaven aan de opleiding en certificering van consultants. Met name op het gebied van SAP NetWeaver. Ook de groei in het aantal SAP-consultants werd meegewogen.
HP won net als vorig jaar de TCO Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan de technology partner die het meeste bijdraagt aan een verlaging van de Total Cost of Ownership van klanten. Zo heeft HP bij de Rabobank in een ‘proof of concept' duidelijk kunnen aantonen dat door implementatie van de BI Accelerator van SAP een enorme tijdwinst en kostenbesparing mogelijk was. Het project wordt daarom gekenmerkt door een lage TCO.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1803259). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.