Managed hosting door True

Fiat voor fusie van Qurius en Watermark

 

Tijdens een buitengewone vergadering hebben de aandeelhouders van Qurius N.V. hun fiat gegeven voor de fusie met Watermark. Door de fusie ontstaat Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner.

De combinatie telt circa 700 medewerkers en 1700 klanten. De fusie wordt met ingang van 31 december 2006 geconsolideerd in de cijfers van Qurius.
De aandeelhouders hebben naast de transactie ook het voorstel om de Raad van Bestuur van Qurius met twee directeuren uit te breiden goedgekeurd. Daardoor zal de Raad van Bestuur van Qurius per 18 december naast Fred Hermans en Mark van Kemenade bestaan uit Tom Stolk en Frank van der Woude van Watermark."Samen kunnen we onze klanten een compleet pakket oplossingen en diensten bieden en onze Europese groeiambities sneller realiseren. Onze klanten kunnen profiteren van de toegenomen expertise en schaalgrootte. Tevens verwachten we dat de fusie direct een positieve bijdrage zal leveren aan de winst per Qurius-aandeel", aldus Fred Hermans, chief executive officer van Qurius.
Nadere informatie over de transactie is te vinden in de op de Qurius-website gepubliceerde aandeelhouderscirculaire. Kort samengevat verkrijgt Qurius 100% van de Watermark-aandelen in ruil voor 18 miljoen euro in contanten, 18,6 miljoen nieuw uit te geven (niet-genoteerde) Qurius-aandelen B en een aandelenlening van 2 miljoen nieuw uit te geven genoteerde aandelen. De uitgifte van B-aandelen is een tijdelijke oplossing om de transactie in korte tijd af te ronden: voor 1 mei 2007 zullen deze 18.6 miljoen B-aandelen geconverteerd zijn in genoteerde aandelen. Door de transactie neemt het totale aantal uitstaande Qurius-aandelen toe tot 74.682.619.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1802721). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.