Managed hosting door True

Introductie Toshiba TECs storeMate bij PLUS Retail

 

PLUS Retail(De Bilt) zegt succesvol twee pilots te hebben afgerond met Toshiba TECs storeMate.

storeMate is een totaalconcept voor winkelautomatisering, met inbegrip van een Self-Checkout-oplossing, een Electronic Shelf Label-systeem, mobiele en andere innovatieve toepassingen. storeMate wordt geleverd door TOSHIBA TEC Europe, leverancier van totaaloplossingen voor de retail. Onlangs noemde Capgemini in een rapport de oplossing ‘een krachtige fundering voor retailers'.

Vooraf zijn er drie doelen geformuleerd in relatie tot storeMate. Allereerst de beoordeling of storeMate een volwaardige opvolger is voor de inmiddels verouderde DOS software. Voorwaarde was dat het systeem minimaal de functionaliteiten biedt in vergelijking met huidige software. Om dit vast te stellen is een uitgebreide analyse gemaakt waarbij deze functionaliteiten stuk voor stuk beschreven en getoetst zijn aan storeMate.

Daarnaast was stabiliteit een randvoorwaarde, waarbij de continuïteit van het afrekenproces te allen tijde gewaarborgd moest zijn. Ten slotte is het centraal kunnen beheren van de applicatie voor PLUS Retail een absolute prioriteit omdat dit steeds belangrijker wordt in complexe ICT-omgevingen; ook hier heeft PLUS Retail de wensen en eisen aan Toshiba kenbaar gemaakt.

Tijdens de evaluatie bleek dat storeMate voldoet aan deze verwachtingen. Tevens valt op dat de acceptatie bij de eindgebruikers zeer soepel verloopt. De kassamedewerkers zijn na een summiere uitleg direct gestart en waren in korte tijd al helemaal gewend aan het nieuwe afrekensysteem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1800254). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.