Managed hosting door True

Packeteer en Brocade werken samen aan Tapestry WAFS

 

Packeteer en Brocade Communications Systems maken de beschikbaarheid bekend van de nieuwe softwarematige Brocade Tapestry wide area file services (WAFS)-oplossing.

Deze oplossing stelt klanten in staat om hoge prestaties te behalen in de toegankelijkheid van bestanden op nevenvestigingen en verspreide kantoorlocaties. De nieuwe softwarematige versie van Brocade's WAFS is ontwikkeld in samenwerking met Packeteer en is gebaseerd op het Microsoft Windows-platform. Het kan geïnstalleerd worden op gekwalificeerde Windows Server 2003-systemen.

Tapestry WAFS is een essentieel onderdeel van een file area network (FAN)-architectuur voor bedrijven met verspreide kantoorlocaties. De verbindingssnelheden van deze oplossingen benaderen namelijk die van een LAN-verbinding als het gaat om toegang tot gedeelde bestanden over wide area networks (WANs). Hierdoor kunnen bedrijven hun it-middelen consolideren terwijl de productiviteit op nevenvestigingen aanzienlijk toeneemt, evenals de beveiliging van branchegegevens. Dit leidt ertoe dat de WAFS-oplossing van Brocade helpt bij het stroomlijnen van ict-activiteiten voor nevenvestigingen, bij het behalen van operationele efficiëntie en bij het centraliseren van bestandsbeheer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1799982). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.