Managed hosting door True

John Chambers definieert groeimarkten Cisco

 

John Chambers (foto), directeur en voorzitter van Cisco, heeft een aantal groeimarkten voor de komende jaren gedefinieerd. Dat zijn ‘converged video’, virtualisatie van datacenters, de ‘connected home’ en de ‘next-generation service provider infrastructuur’.

Chambers zei dit tijdens de Cisco C-Scape Global Forum 2006 industry analyst conferentie in San Jose. Volgens hem wordt het netwerk het platform voor alle vormen van communicatie. Daarbij is volgens de topman video op dit moment ‘de killer application', refererend aan het succes van YouTube dat onlangs door Google werd overgenomen. Cisco is daarom van plan een breed portfolio van geconvergeerde beeld en video oplossingen in de diverse marktsegmenten te zetten, onder andere met het Cisco Telepresence portfolio. Daarbij verwacht Cisco groei rond oplossingen voor video content management, video surveillance en IPTV. Tot slot ziet de netwerkgigant business in het leveren van virtualisatie oplossingen voor datacenters, waarop Cisco meer focus wil leggen. Met deze focusgebieden wil Cisco het sterkste bedrijf van de wereld worden in communicatie en IT, aldus Chambers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1797540). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.