Managed hosting door True

Lenovo versterkt haar Channel Team in Nederland

 

Lenovo heeft zijn channel team in Nederland aangevuld met nieuwe mensen.

Wilco van Bezooijen treedt per 1 januari 2007 in dienst in de rol van Sales Manager Transactional Business en wordt in deze rol verantwoordelijk voor alle channel activiteiten in Nederland. Wilco is afkomstig van Kyocera waar hij General Manager Nederland was. Chris Visser heeft tijdelijk ingestaan als ad interim Channel Manager en zal zich gaan richten op het uitbouwen van nieuwe en aanvullende distributie kanalen. Deze extra focus op groei met het channel is een essentieel onderdeel van Lenovo's groeistrategie. Chris begint medio februari 2007 in zijn nieuwe rol van Channel Development Manager. Remco Heinhuis, voorheen op Europees niveau voor Lenovo werkzaam, is terug gekeerd naar Nederland in de rol van Business Partner Recruitment Manager. Remco houdt zich met een klein team telefonische verkopers bezig met het selecteren en interesseren van nieuwe Business Partners. Remco is per 1 october 2006 in zijn nieuwe rol begonnen.
Robin Haaksma zal zich volledig toeleggen op het uitbouwen van de contacten met Corporate Resellers. In deze rol is Robin nauw betrokken bij het tot stand brengen van de grotere end-user transacties met en via deze groep Business Partners. Robin is per 1 oktober 2006 in deze nieuwe rol begonnen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1797190). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.