Managed hosting door True

Directiewisseling Xerox Production Systems Group

 

Eef de Ridder, Verkoopdirecteur Production Systems, heeft besloten Xerox (Nederland) B.V. met ingang van 1 januari aanstaande te verlaten.

De reden hiervoor is dat De Ridder, na een dienstverband van 21 jaar, de behoefte heeft om zijn carrière verder te verbreden, een verbreding die de Xerox organisatie hem momenteel niet kan bieden. De Ridder: "Xerox is een uitstekende werkgever, die in zijn medewerkers investeert, maar na 21 jaar is de tijd voor mij gekomen om eens verder om mij heen te kijken."

Alan Charnley, General Manager Xerox (Nederland) B.V., zegt hierover: "Met gemengde gevoelens hebben wij het ontslag van Eef aanvaard. Enerzijds gunnen wij Eef van harte een succesvol vervolg van zijn carrière buiten Xerox, anderzijds betekent het voor ons het verlies van een zeer gewaardeerde collega en een uitstekende verkoopdirecteur."

De Ridder blijft tot het eind van dit jaar in functie. Zijn opvolger is inmiddels ook bekend. Mireille Paasen, huidig verkoopdirecteur voor de divisie Finance & Industry, zal de volledige verantwoordelijkheid krijgen over de Production Systems Group (PSG) binnen Xerox Nederland. Met ingang van 1 januari 2007 zal Marcel Martens de eindverantwoordelijkheid dragen voor de verkoopactiviteiten binnen de grafische industrie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1791858). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.